مصرف تخم مرغ و کاهش ابتلا به دیابت

 

ابتلا به دیابت نوع 2 سیر صعودی را در سرتاسر جهان دنبال می کند. محققین نشان دادند

که عادات غذایی مثل فعالیت ورزشی و تغذیه نقش مهمی را در گسترش بیماری ایفا می کند

یافته های حاصل از یک مطالعه جدید نشان داد که دریافت تخم مرغ موجب کاهش خطر

ابتلا به دیابت نوع 2 و هم چنین کاهش مقادیر قند خون می گردد. مردانی که 4 عدد تخم مرغ در هفته می خورند در مقایسه با آن هایی که یک تخم مرغ در هفته می خورند، 37 درصد کمتر به دیابت مبتلا می شوند. این همبستگی حتی پس از حذف عوامل مداخله گری مثل فعالیت بدنی، نمایه توده بدنی، سیگار کشیدن و مصرف میوه و سبزیجات نیز وجود داشت.در برخی از مطالعات نشان داده شد که دریافت رژیم غذایی غنی از کلسترول موجب اختلال در تعادل سوخت و ساز گلوکز و خطر بروز دیابت نوع 2 می گردد. در مقابل، برخی مطالعات از اثر محافظت کننده تخم مرغ در بهبود تعادل گلوکز حمایت کردند.محققان تأکید کردند که خوردن بیش از 4 عدد تخم مرغ در هفته اثر بیشتر را ندارد و مصرف بیش از حد آن نیز مضر است


انجمن خیریه ی دیابت شهرستان دامغان- ققنوس-حامیان حجت الاسلام منصورکوهی